Portefeuillebewaking

Wie een gediversifieerde spaar- en beleggingsstrategie hanteert, is op goede weg. Zo denken we toch. Maar wanneer het vermogen mettertijd uitwaaiert en door steeds meer partijen wordt beheerd, wordt het steeds moeilijker om het zicht te behouden op het rendement van de volledige portefeuille. Net dan kan het advies van een onafhankelijk financieel planner écht het verschil maken.

Zorgvolmacht

Niemand staat er graag bij stil. Maar wat als u zich plots in een situatie zou bevinden dat u niet meer in staat bent om beslissingen te nemen, bijvoorbeeld over uw vermogen? Voor veel mensen is dat een ondraaglijke gedachte. Gelukkig is er vandaag een oplossing die u toelaat om vooraf de zaken te regelen zoals u het zelf wil. Die oplossing is de zorgvolmacht.

Financiële onafhankelijkheid
Belgen staan erom bekend dat ze graag sparen voor later. Maar hoe weet u zeker dat u voor elke fase in uw leven over voldoende middelen beschikt? Een succesvolle internetondernemer of een echtpaar dat uitzicht heeft op zijn pensioen hebben immers andere doelen voor ogen.

Successie
Wie een mooi vermogen heeft opgebouwd, wil dat het liefste op een gemakkelijke en fiscaal interessante manier doorgeven aan zijn erfgenamen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan in ons land. Want de regels voor successie en vererving wijzigen geregeld. Begeleiding door onafhankelijk financieel planners kan u een heel eind verder helpen.

Onafhankelijke financiële planning
Wat doen we als onafhankelijk financieel planner bij Stremersch, Van Broekhoven & Partners precies? Hoe gaan we te werk? En wat is de meerwaarde die ons advies en onze begeleiding oplevert?

Uw financiële toekomst veiligstellen, hoe doet u dat?
Ontdek wat onafhankelijk financieel planners voor u kunnen doen