over ons

Stremersch, Van Broekhoven & Partners is een team van financiële en juridische experts dat al sinds 1990 – toen als absolute pioniers – advies verleent aan vermogende particulieren op vlak van persoonlijke financiële planning (erkend door FSMA).

Advies op totaal onafhankelijke basis, los van elke band met banken of verzekeraars. Advies zonder productverkoop en dus ook geen commissies op productverkoop. Evenmin een percentage op uw vermogen of de groei ervan. Het is immers úw vermogen. Onze prestaties worden enkel vergoed op basis van een transparant honorarium, met als enige centrale belang dat van de klant.

Stremersch, Van Broekhoven & Partners is gespecialiseerd in de opmaak van integrale én specifieke vermogensanalyses en -plannen.

Indien de specifieke uitdaging voor de klant erom vraagt, wordt uiteraard samengewerkt met de beste specialisten in elk vakgebied. Het netwerk is bijzonder sterk. Intussen werden al meer dan 3.000 klanten op maat begeleid.

over onze diensten

Jarenlang hard werken als ondernemer, als zelfstandige, als topmanager. Jarenlang verstandig omspringen met de centen. Dat levert niet alleen een mooi bedrijf op, maar ook een mooi privévermogen.

Daar moet zorg voor gedragen worden. Ook voor en door de volgende generatie. Het mag geen bron van zorgen worden, al zeker niet van familiaal conflict.

Op deze site delen we onze decennialange expertise in maatwerk voor vermogensplanning, -structurering en -bescherming. Met één doel: u inzicht bieden in de vele mogelijkheden om te bereiken met uw vermogen waartoe het is opgebouwd: gemoedsrust.

Het vinden van de juiste oplossingen begint met het stellen van de juiste vragen. Wij willen een luisterend oor zijn voor u en uw familievermogen. In alle discretie en vertrouwen.

Aan het stuur blijven van uw vermogen? Wij helpen u er graag bij. Kom er gerust over praten.