Loading Events
Deze evenement zijn geslaagd.

Niemand staat er graag bij stil…. Maar wat als u zich plots in een situatie zou bevinden dat u niet meer in staat bent om beslissingen te nemen, bijvoorbeeld over uw vermogen?

Wie zorgt voor u als u het zelf niet meer kan? Regelt u het zelf nù of wordt het voor u geregeld… als het te laat is? In deze infosessie maken we u wegwijs in het doolhof van de zorgplanning. Wat kan u regelen en wat niet? En hoe regelt u de verschillende aspecten het best?

Voor veel mensen is dat geen fijne gedachte. Gelukkig is er vandaag een oplossing die u toelaat om vooraf de zaken te regelen zoals u het zelf wil. Die oplossing is de zorgvolmacht.

Deze is bedoeld om eea inzake uw financieel vermogen te regelen. Dit allemaal voor in het geval dat u dit (tijdelijk) danwel definitief niet meer kan, omdat u bijvoorbeeld plots zwaar ziek bent, in een coma belandt, en/of aan dementie lijdt.  Maar er is meer: zorgplanning bestaat uit 5 mogelijke wilsverklaringen omtrent de effectieve (medische) zorg voor u als persoon.

Wij ontvangen u graag op 20 januari 2020 om dit kluwen van op te maken documenten te ontwarren.

Zodat u gerust kan zijn dat uw zorgplanning geregeld is zoals u dat het liefste wil. Zodat u niet ongerust hoeft te zijn of in allerijl beslissingen nodig zijn op een moment dat u zich niet goed voelt. Zodat uw wensen gerespecteerd kunnen worden door uw partner, familie en verzorgers. Zodat er geen onduidelijkheid is over hoe u het graag financieel geregeld wil zien voor wat betreft uw vermogen en bezittingen.

Schrijf u meteen in via onderstaand antwoordformulier. Wij bevestigen uw registratie per mail.

VoornaamFamilienaamE-mailTelefoonAantal personenVragen/opmerking (niet verplicht)