Accountants2019-02-08T15:33:04+02:00

Wij zijn uw partner

U bent als accountant dé vertrouwenspersoon van uw klant voor de begeleiding van zijn zakelijk vermogen. Een ‘trusted advisor’, die slechts één belang dient: dat van uw klant. U hebt immers een fiduciaire plicht. U wordt ook enkel vergoed op basis van geleverde prestaties. Niet door (commissies op) productverkoop.

Dan hebben we dat alvast gemeen.

Wij, bij Stremersch, Van Broekhoven & Partners, focussen voluit op privé vermogensplanning voor de ondernemer, zelfstandige, bedrijfsleider en vrij beroeper. En we merken dat steeds meer accountants ook op dat terrein complexere vragen krijgen. Van portefeuillevraagstukken, over pensioenplanning tot successieregelingen.

U wilt voor alles dat uw klant ook op die vragen een accuraat antwoord kan krijgen. Onafhankelijk, vakkundig en op zo’n manier dat u zelf als vertrouwenspersoon ook dicht bij uw klant kan blijven staan in dat deel van het adviesproces.

De grotere accountantsnetwerken bouwen specifieke afdelingen uit met juridische, fiscale en financiële experts om de klanten zo’n 360° begeleiding te kunnen bieden. Onhaalbaar voor kleine en middelgrote kantoren? En dus het risico lopen om de klant te moeten ‘lossen’ op die belangrijke momenten in zijn financiële levenscyclus? Nee. U heeft gewoon behoefte aan de juiste expertise op het juiste moment. Complementair aan die van u. Op maat van uw klant gebracht. Samen met u.

Op vraag van een groeiend aantal accountants heeft Stremersch, Van Broekhoven & Partners een expertise-netwerk opgezet waarbij accountants op het juiste moment beroep kunnen doen op de onafhankelijke privé-vermogensexperts van Stremersch, Van Broekhoven & Partners.

De analyse, het advies en de concrete uitwerking van de oplossing wordt met u doorgesproken van A tot Z. En u kiest zelf door wie en op welke manier het advies wordt gecommuniceerd met de klant.

De voorbeelden van dossiers die we al samen met collega-accountants van u tot grote tevredenheid van de betrokken klanten realiseerden, zullen zeer herkenbaar zijn. Zie hieronder een aantal voorbeelden van verschillende cases die we voor accountants en hun klanten hebben uitgewerkt.

Wenst u meer informatie over de manier waarop we samen toegevoegde waarde kunnen leveren voor úw klanten? Contacteer ons (contactformulier onderaan) en we spreken er graag over bij een goed kopje koffie.

Wij slaan samen mét u, voor uw klant, de brug tussen zakelijk en privévermogen.

Wij verzorgen ook opleiding over vermogens- en successieplanning voor en op maat van accountants. Zodat u als eerstelijnscontact voor uw klant altijd de juiste discussie kan voeren.

Options

zakboekje ‘Financiële Planning’

Alle belangrijke cijfers en tarieven in één handig overzicht. Belastingen, successierechten, sociale zekerheid, pensioenen… Bijgewerkt tot februari 2019! Vul uw e-mailadres in en we sturen u gratis een veilige download-link.

Downloaden

Cases

Pensioenleeftijd bepalen en portefeuille beleggen zodat regelmatige cashflow verzekerd blijft

We werkten samen met Stremersch , Van Broekhoven & Partners een gevalstudie uit waarin de heer en mevrouw Daens (60-62 jaar), volgens het wettelijk stelsel gehuwd en 1 kind, vragen hadden naar hun pensioenleeftijd en [...]

Contacteer ons


Show Buttons
Hide Buttons